FAQ

Ofte stillede spørgsmål

En Hydraloop har en vejledende pris på: 65.625 kr. inkl. moms og installation for en H300 og 80.625 kr. for en H600 (med forbehold for prisændringer)

Hydraloop bliver installeret i forbindelse med opførelse af huset, så man kan ligge udgiften til køb af enheden ind i sit huslån.

Med en husstand med et vandforbrug på op til 170 m3 om året kan der spares op til 5.316 kr. om året på vandudgiften med en H300.

Hydraloop bruger en unik patenteret vandrensnings- og desinfektionsteknologi. Almindelige systemer bruger filtre eller membraner til behandling af vandet, men de stopper til og kræver regelmæssig vedligeholdelse. Den unikke patenterede teknologi, som er Hydraloops kerne, fjerner snavs, sæbe og anden forurening fra dit badevand og vaskemaskinevand uden at bruge et filter med kemikalier. Hydraloop renser sig selv automatisk med et par ugers mellemrum, uden at du behøver at gøre noget. Derfor er der næsten ingen vedligeholdelse.
Vand fra brusebad, badekar og vaskemaskine opsamles i Hydraloop. Behandlings systemet kombinerer 5 teknologier til fjernelse af snavs, sæbe og andre partikler fra vandet: sedimentation, flotation, opløst luftflotation, forstærket afskumning og en aerobisk bioreaktor. Den 6. teknologi, som er den sidste behandling, er desinfektion ved anvendelse af UV-lys.

Den vandkvalitet, som Hydraloop tilbyder, er certificeret, ren, klar, sikker og opfylder de mest krævende internationale standarder.

Gråt spildevand er lettere forurenet spildevand fra dit badekar, brusebad og din vaskemaskine. Det omfatter ikke spildevand fra dit køkken eller toilet, og det indeholder ikke kloakvand.

Den vandkvalitet, som Hydraloop tilbyder, er certificeret, ren, klar, sikker og opfylder de mest krævende internationale standarder. Teknologien bag renseprocesserne er NSF-350 certificeret.

Nej. Det er ikke drikkevand der produceres i Hydraloop. 

Selvom vandet er renset og desinficeret er det heller ikke tilladt at bruge vandet til madlavning eller til brusere jf. dansk lovgivning. 

Vand fra Hydraloop kan bruges til toiletskyl, vaskemaskiner, til havevanding og som opfyldning i evt. havepools. 

 

I standby og ved vandbehandling giver Hydraloop lyd fra sig, omkring 44 dB,  nogenlunde det samme som en lydløs opvasker. Lyden kommer fra luftboblerne i systemet. En anden lyd er lyden fra pumpen, men denne kan kun høres når der pumpes vand op i systemet, så det er korte intervaller. 

Hydraloop App’en giver dig mulighed for at følge dit vandforbrug. I appen får du et overblik over hvor meget vand der er i tanken og hvor meget den har renset. Samtidig giver den dig mulighed for at planlægge fx. vask af tøj, således der kun bruges genanvendt vand til dette. 

Ja, med Hydraloop home beslutter du og prioriterer, hvilke formål du vil bruge dit Hydraloop vand til. Normalt opstiller man Hydraloop for først og fremmest at forsyne toilettet og vaskemaskinen med genbrugsvand, men om sommeren vil man måske prioritere havevandig højest, såfremt man har tilvalgt denne løsning.

Du bestemmer altså selv og laver prioriteringen i Appen .

Hvis Hydraloop har brugt alt det vand der er i tanken, skifter systemet automatisk til ledningsvand. Så snart der igen er renset vand til rådighed, skifter Hydraloop automatisk tilbage til dette.

Hvis enheden efter 72 timer ikke har hverken modtaget eller brugt vand vil den automatisk skifte til “ferietilstand”. Så snart du begynder at bruge vand igen vil systemet automatisk skifte tilbage til operativ tilstand. 

Hvis du er væk i mere end 3 uger vil Hydraloop automatisk tømme vandet ud af tankene. Sluk IKKE for enheden. Når du kommer tilbage fra ferie vil enheden automatisk gå igang igen. 

Nej. Hydraloop kan installeres i eksisterede huse og lejligheder og kan indbygges i nybyggeri. Det er nemt at installere Hydraloop systemet i nybyggede huse og lejligheder og som del af en renovering af boliger. Det er absolut også muligt at installere Hydraloop i eksisterende boliger, men hvor nemt det er, afhænger af din personlige situation.

Din forhandler eller Hydraloop kan hjælpe dig med dine projekttegninger. Du kan også finde forklarende og informative videoer på denne hjemmeside med inspiration, VVS-forberedelser og nedtagning af Hydraloop systemet. Kontakt os gerne, hvis vi kan hjælpe dig med dit projekt.

En af fordelene ved Hydraloop er, at det ikke har nogen filtre eller membraner, så det stopper ikke til og har ingen filtre, som skal skiftes. Hydraloop foretager mange sikkerhedstjek af systemet døgnet rundt. Alle vigtige komponenter i Hydraloop systemet overvåges online 24/7, og hvis en del af systemet opfører sig unormalt, skifter systemet automatisk til dit reservevand og sender en advarselsbesked til dig og din installatør. Vi anbefaler en årlig forebyggende vedligeholdelse udført af en professionel.

Hvis du stadig har ubesvarede spørgsmål, er vi klar til at hjælpe. Bare skriv til os på mail: info@klimaforce.dk

Kort fortalt så har H300 ideel rensekapacitet for familier på 4-5 personer, mens H600 har ideel rensekapacitet til små virksomheder og store familier.

H300 har en daglig rensekapacitet på 540 l/dag mens H600 har en daglig rensekapacitet på 1000 l/dag 

Nej. Du behøver ikke bruge specielle rengøringsmidler eller vaskemidler. Dog må du ikke bruge blegemidler når du rengør bruser eller bad, da dette vil medføre at bioreaktoren i Hydraloop skal genstartes.

Det kan du godt. Blot skal du huske hvis du farver dit hår  at du, inden du vasker det ud, aktiverer appen således at vandet bliver sendt direkte i kloakken og IKKE til Hydraloop.

Bioreaktoren kan ikke håndtere de skrappe stoffer der er i hårfarveprodukterne. Dette gælder også afblegningsprodukter. 

Hvis du ved et uheld har fået blegemidler sendt videre til Hydraloop eller har været væk i mere end 21 dage, skal bioreaktoren genstartes. Ved at vælge “start-up” proceduren i appen, vil Hydraloop genstarte bioreaktoren. Imens denne genstartes vil Hydraloop skifte til ledningsvand og du fortsætter med at bruge vand som hidtil. Pt. tager denne genstart 21 dage, før den biologiske proces er fuldt operationel igen. Når systemet er klart vil Hydraloop igen begynde at bruge det rensede vand. 

Levetiden på en Hydraloop er min. 20 år. 

Ja du kan. Der er to muligheder for at kombinere Hydraloop og regnvandsanlæg: 

  1. Som et backup-system til Hydraloop (i stedet for ledningsvand)
  2. Til overskydende vand fra Hydraloop; således det går i regnvandsanlægget frem for kloakken.

Ja du kan. Hvis du bor i et området, hvor der er meget kalk i vandet anbefaler vi du afkalker enheden ca. hver 6. mdr med 5 dl citronsyre. Den medfølgende App fortæller hvordan du skal gøre det. 

Hvis der kommer for meget vand vil det overskydende vand automatisk blive ledt i kloakken eller til regnvandsanlægget, hvis du har valgt at tilslutte sådan et. 

Kontakt os for at høre mere